Kadée Bier België / Belgisch bier van hoge gisting

Soorten Kadée bieren

Artisanale bieren met zorgvuldig gekozen moutsoorten en nobele hoppen. Gebrouwen volgens eigen recept, met eerbied voor ambachtelijke producten die met veel liefde voor het bier worden geselecteerd.

Kadée online bestellen

Kadée Blond

6% 33cl

Kadée blond is een helderblond bier met een verfijnd aroma en een volle smaak die overgaat in een licht bittere afdronk.  Bovendien heeft dit goudblond ambachtelijk biertje een heel verfrissend karakter.

Door zijn vrij laag alcoholgehalte kan dit biertje zowel als aperitief als digestief worden geserveerd.

Dit frisse biertje van hoge gisting, inclusief de typische gisting op fles heeft een houdbaarheid van 2 jaar.

Om van alle aroma’s ten volle te kunnen genieten, raden we aan om gebruik te maken van het speciaal ontworpen Kadéeglas. Door zijn tulpvorm wordt ieder aroma gelijkmatig verdeeld na het uitschenken van het bier.

Kadée Blond bestellen

Kadée Tripel

7.5% 33cl

Onze Kadée Tripel heeft een intense smaak die op heel wat bijval kan rekenen bij zowel mannelijke als vrouwelijke bierliefhebbers. Desondanks het om een zwaarder bier gaat qua alcoholpercentage laat deze gebalanceerde tripel zich zeer vlot drinken. Daar zullen onder meer de zoete smaaktoets en fijne schuimkraag de oorzaken van zijn.

Daarnaast bevat zowel zijn aroma als zijn smaak toetsen van citrusfruit en verast deze tripel je smaakpapillen van bij de eerste slok. Dit amberkleurig biertje is alsook helder, evenwel troebeler dan onze blonde Kadée.

Kadée Tripel bestellen

De unieke bereiding van Kadée

Kadée bier wordt gebrouwen volgens eigen recept: de originele bereidingswijze van de oorspronkelijke brouwers van het Kadée bierengamma. Onze bieren worden gebrouwen met eerbied voor ambachtelijke producten die zorgvuldig worden geselecteerd.

Zowel Kadée Blond als Kadée Tripel hebben elk hun eigen specifieke karakteristieken, maar zijn bovenal zeer smaakvol samengesteld. Ieder bier uit ons assortiment heeft een jarenlange houdbaarheid door de typische gisting op fles.

Kadée online bestellen

Kadée bewaren & serveren

Kadée kan je best op een donkere, koele plaats bewaren.

Een koelkast valt dan weer niet onder deze omschrijving, gezien de temperatuur van een koelkast te laag ligt voor een optimaal rijpingsproces.

Het bier wordt het best geserveerd op een temperatuur van 6°C om volledig tot zijn recht te komen.

Kadée online bestellen