Kadée Belgium / Belgisch bier van hoge gisting

Kadée Exposée

Volg Kadée op de voet

Lees ons verhaal

Kadée aan huis

maart 2020

Door de recente ontwikkelingen en maatregelen die de overheid heeft getroffen in verband met het coronavirus moeten alle horecazaken hun deuren tijdelijk sluiten…

Een serieuze dreun in het gezicht voor elke horeca-uitbater, drankhandelaars en diens medewerkers. Omdat u uw favoriete horecazaak niet kan bezoeken, sturen wij aan om u tot een groothandel te wenden. Indien er geen groothandel in uw regio gelegen is, kan u beroep doen op onze tijdelijke aanbieding: Kadée aan huis.

  • U kan uw bestelling plaatsen via het contactformulier
  • U krijgt via e-mail een ontvangstbewijs en betaalinfo
  • Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen gratis geleverd in Oost-Vlaanderen
  • U ontvangt 2 gratis KD-glazen bij uw bestelling

Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen.

Alvast bedankt voor uw bestelling!

Een nieuwe website voor Kadée

februari 2020

We zijn online!

U zal ons misschien al opgemerkt hebben op Facebook of Instagram… zo niet heeft u toch de weg naar onze nieuwe website reeds gevonden.

Deze website werd voorzien van de juiste look en gepaste info om Kadée liefhebbers, klanten en partners alle nodige inkijk te bieden achter het merk en het bier Kadée.

Bovendien kan u binnenkort op deze website ook terecht om zelf Kadée in huis te halen via onze webshop ‘Kadée Supermarchée’!

Een nieuwe look voor Kadée

januari 2020

Een overname die zich wil laten voelen, moet ook zichtbaar zijn. Daarom kozen we voor een nieuwe look die de juiste waarden van ons bier uitstraalt, maar ook zowel modern als authentiek over komt.

Deze 2.0 versie werd ontworpen en vormgegeven door Zoofa-Design.

Een nieuw hoofdstuk voor Kadée

oktober 2019

Kadée heeft een nieuwe eigenaar en dat zal u ook merken! De nieuwe eigenaar Geert Van Acker, ook wel gekend als Pico, is een Kadéeliefhebber pur sang en zal de voortzetting van Kadée met veel eerbied voor het vakmanschap van zijn voorgangers omarmen.

Om Kadée in een nieuw jasje te stoppen en te laten groeien, gaat Pico in zee met MDG Projects, een full servicebedrijf bureau uit Aalst.

Een nieuw logo, een nieuwe website en nieuwe sociale media vormen slechts de start van een nieuw tijdperk dat Kadée is ingeslagen.