Kadée Belgium / Belgisch bier van hoge gisting

Soorten Kadée bieren

Artisanale bieren met enkel Belgische moutsoorten en nobele hoppen. Gebrouwen volgens eigen recept, met eerbied voor ambachtelijke producten die zorgvuldig worden geselecteerd.

Kadée online bestellen

Kadée Blond

6.2% 33cl

Kadée Blond is een helderblond bier met een zachte, kruidige smaak. Dit premium blonde bier bevat een lichte citrustoets met een bittere afdronk. Door zijn heldere gele kleur en romige schuimkraag is dit blond biertje een ware parel voor het oog.

Om al zijn aroma’s ten volle te kunnen proeven, raden we aan om gebruik te maken van het speciaal ontworpen Kadéeglas. Door zijn tulpvorm wordt ieder aroma gelijkmatig verdeeld na het uitschenken van het bier. Dit frisse biertje kan zowel als aperitief of als digestief worden geserveerd.

Kadée Blond bestellen

Kadée Bruin

7.0% 33cl

Wie op zoek is naar een bruin bier dat niet overheersend bitter smaakt, kan met Kadée Bruin zijn queeste vervullen.

Dit donkerbruin bier bevat heel wat aroma’s die de bittere smaak die hop en mout voortbrengen, verdoezelen. De smaak van zacht gebrande mout wordt vergezeld door smaken als karamel, chocolade en donker fruit. Een unieke combinatie die het verdient om geproefd te worden.

Kadée Bruin bestellen

Kadée Tripel

8.0% 33cl

Onze Kadée Tripel heeft een intense smaak die op heel wat bijval kan rekenen bij zowel mannelijke als vrouwelijke bierliefhebbers. Desondanks het om een zwaarder bier gaat qua alcoholpercentage laat deze gebalanceerde tripel zich zeer vlot drinken. Daar zullen onder meer de zoete smaaktoets en fijne schuimkraag de oorzaken van zijn.

Daarnaast bevat zowel zijn aroma als zijn smaak toetsen van citrusfruit en verast deze tripel je smaakpapillen van bij de eerste slok. Dit amberkleurig biertje is alsook helder, evenwel troebeler dan onze blonde Kadée.

Kadée Tripel bestellen

De unieke bereiding van Kadée

Kadée bier wordt gebrouwen volgens eigen recept: de originele bereidingswijze van de oorspronkelijke brouwers van het Kadée bierengamma. Onze bieren worden gebrouwen met eerbied voor ambachtelijke producten die zorgvuldig worden geselecteerd. Zo zullen enkel Belgische moutsoorten en Belgische hoppen terug te vinden zijn in onze artisanaal gebrouwen bieren.

Zowel Kadée Blond, Kadée Bruin als Kadée Tripel hebben elk hun eigen specifieke karakteristieken, maar zijn bovenal zeer smaakvol samengesteld. Ieder bier uit ons assortiment heeft een jarenlange houdbaarheid door de hergisting op fles. Eenmaal onze bieren bereid zijn, worden ze niet gefilterd of gepasteuriseerd. Dit kan resulteren in een onschuldig residu op de bodem van het flesje.

Kadée online bestellen

Kadée bewaren & serveren

Kadée kan je best op een donkere, koele plaats bewaren.

Een koelkast valt dan weer niet onder deze omschrijving, gezien de temperatuur van een koelkast te laag ligt voor een optimaal rijpingsproces.

Het bier wordt het best geserveerd op een temperatuur van 6°C om volledig tot zijn recht te komen.

Kadée online bestellen